Activiteiten

Op het DOE worden een hele hoop verschillende leuke activiteiten aangeboden. Voor alle activiteiten geld dat de toegang gratis is. Voor sommige activiteiten, namelijk de rondleidingen en workshops, is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het is voor deze activiteiten mogelijk om op 13 mei vanaf 11.00 een kaartje te kopen bij de DOE stand, welke bij de ingang van het terrein te vinden is. Alle andere activiteiten zijn vrij toegankelijk. 

Rondleidingen

Rond-
leidingen

Neem een kijkje achter gesloten deuren en krijg een rondleiding over de Universiteitsklinieken of onderwijsboerderij de Tolakker. Een plekje voor deze rondleiding is gratis. Het is niet mogelijk om vooraf een plaats te reserveren voor een rondleiding. De kaartverkoop start om 11.00 bij de DOE-stand, welke aan het begin van het evenemententerrein te vinden is.
Let op: vol is vol!

Op het DOE 2023 zullen de volgende rondleidingen worden aangeboden:

  • Universiteitskliniek Paard (UKP)
  • Universiteitskliniek Gezelschapsdieren (UKG)
  • Onderwijsboerderij de Tolakker 
ce25d586-7220-4297-a3d3-da0a015224e5

Workshops

IMG_9188

Voel je even een echte dierenarts en verbeter je skills tijdens een van onze leerzame workshops! Een plekje voor deze workshops is gratis. Het is niet mogelijk om vooraf een plaats te reserveren voor een workshop. De kaartverkoop start om 11.00 bij de DOE-stand, welke aan het begin van het evenemententerrein te vinden is.
Let op: vol is vol!

Op het DOE 2023 zullen de volgende rondleidingen worden aangeboden:

  • Hechten 
  • Verbandleer
  • Tanden poetsen hond

Lezingen

Wil jij meer op een laagdrempelig niveau meer leren over een van de vele diergeneeskundige onderwerpen. Neem dan een kijkje bij een van onze interactieve lezingen! Een plekje voor een lezing is gratis. Het is niet nodig om vooraf een plaats te reserveren voor een lezing. 

 

IMG_8814

Demonstraties 

Demo’s 

IMG_9248

Op het hoofdplein zal een afwisselend aanbod van demonstraties worden gegeven. U kunt op elk gewild moment aansluiten bij een demonstratie.