Mini-marathon 2023

Een spectaculaire strijd waar enkel- of meerspannen verschillende hindernissen nemen. Voor zowel kenners als leken is dit een onderdeel waar je even blijft staan kijken. De mini-marathon bestaat uit een aantal hindernissen, waarbij het aan de deelnemers is om hier zo snel mogelijk en foutloos doorheen te manoeuvreren. Daarnaast krijgen deelnemers ook de mogelijkheid om in de onderdelen vaardigheid en dressuur hun kunsten te laten zien!

Dit jaar zal de mini-marathon, dressuur en/of vaardigheid op het DOE 2023 een oefenwedstrijd betreffen, er kan dus alleen impuls gereden worden. Om deel te nemen aan deze wedstrijd is het daarom géén vereiste om een KNHS-startpas te hebben. Wel moet je een KNHS-lidmaatschap hebben. Een wedstrijd is natuurlijk niks zonder deelnemers, dus lijkt het je leuk om mee te doen, schrijf je dan nu in! Inschrijven kan door de klikken op de onderstaande button! Heeft u vragen over deelname, schroom dan niet contact op te nemen met Iris Naudts door een mail te sturen naar doemarathon@gmail.com.

 

Informatie mini-marathon 2023

Ook in 2023 zal er weer een mini-marathon plaatsvinden. Hieronder vindt u als deelnemer de informatie over de proeven en parcoursen die verreden zullen worden.

 

Proeven 2023

Dressuurproef 2023

Mini-marathon proef 2023

Vaardigheidsproef 2023 

 

Startlijsten 

Startlijst 2023

 

Plattegrond en looproutes 

Schermafbeelding 2023-05-10 om 22.44.15

Mini-marathon 2022

In 2022 was de mini-marathon, maar ook de andere paardenonderdelen, weer een groot succes! De combinaties varieerde van Shetlander tot Shire en zowel enkelspan, dubbelspan, vierspan en tandem hebben de revue gepasseerd. Daarnaast waren er verschillende deelnemers die hun eerste wedstrijd bij ons verreden en deze vielen soms zelfs in de prijzen! 

 

Verreden proeven 2022

Proef klasse bb alle aanspanningen


Foto’s 2022 

  • MM3
  • MM2
  • MM1