Mini-marathon 2024

Een spectaculaire strijd waar enkel- of meerspannen verschillende hindernissen nemen. Voor zowel kenners als leken is dit een onderdeel waar je even blijft staan kijken. De mini-marathon bestaat uit een aantal hindernissen, waarbij het aan de deelnemers is om hier zo snel mogelijk en foutloos doorheen te manoeuvreren. Daarnaast krijgen deelnemers ook de mogelijkheid om in de onderdelen vaardigheid en dressuur hun kunsten te laten zien!

Dit jaar zal de mini-marathon, dressuur en/of vaardigheid op het DOE 2024 een oefenwedstrijd betreffen, er kan dus alleen impuls gereden worden. Om deel te nemen aan deze wedstrijd is het daarom géén vereiste om een KNHS-startpas te hebben. Wel moet je een KNHS-lidmaatschap hebben. Een wedstrijd is natuurlijk niks zonder deelnemers, dus lijkt het je leuk om mee te doen, schrijf je dan nu in! Inschrijven kan door de klikken op de onderstaande button! Heeft u vragen over deelname, schroom dan niet contact op te nemen met Nicolien de Haas door een mail te sturen naar doemarathon@gmail.com.

 

Informatie mini-marathon 2024

Ook in 2024 zal er weer een mini-marathon plaatsvinden. Hieronder vindt u de proeven en de plattegrond van het terrein.

Helaas hebben wij moeten besluiten om de dressuur niet door te laten gaan in verband met de vele regenval.

Proeven 2024

Vaardigheid 2024

Marathon 2024

Plattegrond 2024

Plattegrond 2024

Startlijst 2024

Startlijst 2024

Mini-marathon 2022

In 2022 was de mini-marathon, maar ook de andere paardenonderdelen, weer een groot succes! De combinaties varieerde van Shetlander tot Shire en zowel enkelspan, dubbelspan, vierspan en tandem hebben de revue gepasseerd. Daarnaast waren er verschillende deelnemers die hun eerste wedstrijd bij ons verreden en deze vielen soms zelfs in de prijzen! 

 

Verreden proeven 2022

Proef klasse bb alle aanspanningen


Foto’s 2022 

  • MM3
  • MM2
  • MM1