De pleinen

Op het Diergeneeskunde Outdoor Event is het evenemententerrein opgedeeld in verschillende pleinen. Op het terrein is een hoofdplein (met leuke demonstraties), een lezingenplein, een workshopplein, een kinderplein, een marktplein en een foodplein (met live muziek!) te vinden. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende pleinen. 

Foodplein

Op het foodplein staat een variatie aan foodtrucks voor u klaar. Zij zullen heerlijke verse producten verkopen; zoals luxe belegde broodjes, fruitsappen, friet, koffie, ijs etc. Daarnaast zullen er op het foodplein tafels klaarstaan, waar u van uw eten of drinken kunt genieten en zal er live muziek gespeeld worden.

_MG_1288
IMG_8841

Marktplein

Op het marktplein kunt u als bezoeker leuke spullen kopen voor uzelf of uw dier, maar daarnaast kunt u hier ook een hoop leren! Het marktplein staat vol met stands van verschillende (lokale) ondernemingen, stichtingen en (ras)verenigingen. Maak vooral een stop bij de verschillende kraampjes om een kijkje te nemen bij de producten of bijvoorbeeld om wat bij te leren over het ras of het goede doel die de kraam vertegenwoordigd. 

Kinderplein

Op het kinderplein staan verschillende leuke activiteiten voor de kinderen gepland. Denk aan verschillende spellen, een knutseltafel, een kleurplaten wedstrijd, schminken, een hoek waar dieren gezien en geaaid kunnen worden en een springkussen! 

_MG_1223