FAQ

Hoe kun je je inschrijven voor de mini-marathon?

De inschrijving voor de mini-marathon op zaterdag 25 mei 2024 gaan via het inschrijfformulier op de pagina ‘Mini-Marathon’.

Hoeveel bedraagt de entree?

Toegang tot het evenement is GRATIS! Ook het deelnemen aan lezingen, workshops en rondleiding is geheel gratis! Voor activiteiten met een maximaal aantal deelnemers geldt wel een maximum van 2 activiteiten per persoon.

Moet je je inschrijven voor de workshops, zijn hier kosten aan verbonden?

De workshops zijn allemaal gratis, wel moet je je inschrijven om deel te kunnen nemen, het aantal plekken is namelijk beperkt. Dit doe je bij de DOE stand, bij binnenkomst op het evenement. 

Mag ik mijn hond mee nemen naar het DOE?

Ja! Er zijn vaak zelfs workshops waar je samen met je hond aan kunt deelnemen. Let op: uw hond dient wel aangelijnd te zijn. Op enkele plekken zijn honden niet toegestaan, dit staat duidelijk aangegeven met bordjes. 

Hoe kan ik mij opgeven als standhouder?  

Als u zich wil opgeven als standhouder, of geïnteresseerd bent in meer informatie over het huren van een stand op het DOE, dan kunt u contact opnemen met de marktcommissie via countryfairdoe@gmail.com 

Hoe kan ik betalen op het DOE? 

De toegang van ons evenement is gratis, hier hoeft u dus niks voor te betalen. Wel zijn er op ons evenement veel leuke stands en foodtrucks aanwezig. U kunt niet overal met pin betalen, het is dus verstandig om wat contant geld mee te nemen. 

Waar, wanneer en hoelaat vindt het evenement plaats? 

Het DOE zal aankomend jaar op zaterdag 25 mei 2024 plaatsvinden. Het evenement vindt plaats op het buitenterrein van de Faculteit Diergeneeskunde (aan de weilanden bij Yalelaan 116b). Het evenement begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.  

Waar kan ik als bezoeker mijn auto het beste parkeren? Zijn hier parkeerkosten aan verbonden? 

Bezoekers kunnen gratis parkeren in de parkeergarage aan de Camebridgelaan. Dit is ongeveer 5-10 minuten lopen naar de ingang van het evenemententerrein. Bezoekers die slecht te been zijn kunnen dit bij een van de parkeerregelaars aangeven, dan wordt hier een passende oplossing voor gezocht. 

Wat is de Club van 100? 

De club van 100 bestaat uit dierenartspraktijken door heel Nederland die het DOE sponsoren met 100 euro. Op het DOE komt een grote landkaart met alle praktijken en hun locatie. Daarnaast worden de praktijken benoemt op onze sociale kanalen. Is uw praktijk geïnteresseerd om zich bij de Club van 100 te voegen, dan kunt u een mail sturen naar onze penningmeester (Casper Völke) via doe@uu.nl

Door wie wordt het evenement georganiseerd? 

Het DOE wordt op geheel vrijwillige basis georganiseerd door een bestuur bestaande uit 6 diergeneeskunde studenten. In de aanloop naar het evenement toe worden zij ondersteund door verschillende commissies (activiteitencommissie, marktcommissie, vrijwilligerscommissie, bouwcommissie, kindercommissie, PR-commissie en sponsorcommissie). Op de dag van het evenement zelf zijn er in totaal zo’n 150 diergeneeskunde studenten als vrijwilliger actief! 

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

  • Stuur een PM via Instagram of Facebook
  • Stuur een mail naar doe@uu.nl o.v.v. Vraag DOE 2023