FAQ

Hoe kun je je inschrijven voor de mini-marathon?

Helaas zitten alle inschrijvingen van de minimarathon vol, volgend jaar zal er weer een nieuwe mini-marathon worden verreden.

Welke proef wordt gereden op de impulswedstrijd?

Alle deelnemers hebben de proef ontvangen in de mail, geen mail ontvangen. Mail naar doe@uu.nl of u dat u de proef nog niet heeft ontvangen en u krijgt de proef toegestuurd.

Hoeveel bedraagt de entree?

Toegang tot het evenement is GRATIS!

Moet je je inschrijven voor de workshops, zijn hier kosten aan verbonden?

De workshops zijn allemaal gratis, wel moet je je inschrijven om deel te kunnen nemen. Dit doe je bij de DOE stand op het evenement zelf. 

Mag ik mijn hond mee nemen naar het DOE?

Ja! Er zijn zelfs workshops waar je samen met je hond aan kunt deelnemen. Let op: uw hond dient wel aangelijnd te zijn. Op enkele plekken zijn honden niet toegestaan, dit staat duidelijk aangegeven met bordjes. 

Welke proef wordt er gereden tijdens de impulswedstijd?  

De deelnemers van de impulswedstrijden worden hierover gemaild door onze Commissaris Mini-Marathon.

Hoe kan ik mij opgeven als standhouder?  

Als u zich wil opgeven als standhouder, of geïnteresseerd bent in meer informatie over het huren van een stand op het DOE, dan kunt u contact opnemen met de marktcommissie via countryfairdoe@gmail.com 

Hoe kan ik betalen op het DOE? 

De toegang van ons evenement is gratis, hier hoeft u dus niks voor te betalen. Wel zijn er op ons evenement veel leuke stands en foodtrucks aanwezig. U kunt niet overal met pin betalen, het is dus verstandig om wat contant geld mee te nemen. 

Waar, wanneer en hoelaat vindt het evenement plaats? 

Het DOE zal dit jaar op zaterdag 21 mei plaatsvinden op het buitenterrein van de Faculteit Diergeneeskunde (aan de weilanden bij Yalelaan 116b). Het evenement begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.  

Waar kan ik als bezoeker mijn auto het beste parkeren? Zijn hier parkeerkosten aan verbonden? 

Bezoekers kunnen gratis parkeren in de parkeergarage aan de Camebridgelaan. Dit is ongeveer 5-10 minuten lopen naar de ingang van het evenemententerrein. Bezoekers die slecht te been zijn kunnen dit bij een van de parkeerregelaars aangeven, dan wordt hier een passende oplossing voor gezocht. 

Wat is de Club van 100? 

De club van 100 zijn dierenartspraktijken door heel Nederland die het DOE sponsoren met 100 euro. Op het DOE komt een grote landkaart met alle praktijken en hun locatie. daarnaast staan ze benoemt op Instagram.

Hoe kan ik mij als dierenkliniek aanmelden bij de Club van 100?  

Stuur een mailtje naar doe@uu.nl dan zal onze penningmeester contact met u opnemen.

Door wie wordt het evenement georganiseerd? 

Het DOE wordt op geheel vrijwillige basis georganiseerd door een bestuur bestaande uit 6 diergeneeskunde studenten. In de aanloop naar het evenement toe worden zij ondersteund door verschillende commissies (activiteitencommissie, marktcommissie, vrijwilligerscommissie, bouwcommissie, kindercommissie, PR-commissie en sponsorcommissie). Op de dag van het evenement zelf zijn er in totaal zo’n 200 diergeneeskunde studenten als vrijwilliger actief! 

 

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

  • Stuur een PM via Instagram of Facebook
  • Stuur een mail naar doe@uu.nl o.v.v. Vraag DOE 2022