Het evenement 

Het Diergeneeskunde Outdoor Event is een jaarlijks terugkerend evenement dat volledig wordt georganiseerd door Diergeneeskunde studenten. De volgende editie van het Diergeneeskunde Outdoor Event wordt georganiseerd op zaterdag 13 mei 2023 van 11:00 uur tot 17:00 uur. Op deze dag staat er een gratis programma klaar vol met lezingen, workshops, demonstraties en kijkjes in onze klinieken en op biologische onderwijsboerderij de Tolakker! In het programma staan activiteiten voor jong en oud. 

 

De aankomende editie van het DOE zal plaatsvinden op zaterdag 13 mei op het buitenterrein van de Universiteit Utrecht. Succesvolle activiteiten van vorig jaar zullen terugkeren en daarnaast zullen er ook een hoop nieuwe interessante activiteiten worden toegevoegd aan het programma. Kortom, deze gezellige en gratis buitendag wilt u niet missen! Lees snel verder over de verschillende activiteiten en pleinen.

_MG_5379
_MG_1250
_MG_1205
_MG_5517

Programma 2023

Graag presenteren wij u ons programma voor 2023! Wij zijn als Diergeneeskunde Outdoor Event heel trots op het feit dat wij jullie ook dit jaar weer een volledig GRATIS, leerzaam en uniek programma kunnen bieden. Wij willen dit programma dan ook graag voor zo veel mogelijk bezoekers toegankelijk maken. Om dit mogelijk te maken, hebben wij ervoor gekozen om een maximum van 2 onderdelen per persoon te stellen op de onderdelen waarvoor een beperkt aantal plekken beschikbaar is. Dit zijn de rondleidingen, workshops (inclusief Avatar zoo) en de lezing kalfje binnenste buiten. Kaartjes voor deze onderdelen zijn vanaf 11.00 te halen bij de DOE stand op het evenemententerrein. 

DOE programma 2023 goed2