Het evenement 

Het Diergeneeskunde Outdoor Event is een jaarlijks terugkerend evenement dat volledig wordt georganiseerd door Diergeneeskunde studenten. De volgende editie van het Diergeneeskunde Outdoor Event wordt georganiseerd op zaterdag 25 mei 2024 van 11:00 uur tot 17:00 uur. Op deze dag staat er een gratis programma klaar vol met lezingen, workshops, demonstraties en kijkjes in onze klinieken en op biologische onderwijsboerderij de Tolakker! In het programma staan activiteiten voor jong en oud. 

 

De aankomende editie van het DOE zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2024 op het buitenterrein van de Universiteit Utrecht. Succesvolle activiteiten van vorig jaar zullen terugkeren en daarnaast zullen er ook een hoop nieuwe interessante activiteiten worden toegevoegd aan het programma. Kortom, deze gezellige en gratis buitendag wilt u niet missen! Lees snel verder over de verschillende activiteiten en pleinen.

_MG_5379
_MG_1250
_MG_1205
_MG_5517

Programma 2023

Onderstaand vindt u ons programma van het DOE 2023, om u een idee te geven van de grote hoeveelheid aan activiteiten die wij organiseren. Wij zijn er trots op dat wij elk jaar weer een volledig GRATIS, leerzaam en uniek programma kunnen aanbieden. 

Zodra er meer bekend is over het programma van 2024 zal u deze hier kunnen vinden. Mocht u interesse hebben om mee te helpen aan ons evenement, bijvoorbeeld als standhouder, bij een demonstratie of bij een workshop, schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan door middel van het interesseformulier, welke u hier kunt vinden.

DOE programma 2023 goed2