De club van 100 

De club van 100 bestaat uit dierenartspraktijken uit heel Nederland, die €100 bijdragen aan Stichting Diergeneeskunde Outdoor Event. In ruil hiervoor ontvangen zij promotie op onze socials en tijdens ons evenement. Mocht u als praktijk geïnteresseerd zijn om onderdeel uit te maken van de Club van 100, bekijk dan onze informatieflyer of stuur een mail naar doe@uu.nl. 

Mede dankzij de bijdrage van de Club van 100 kunnen wij een mooi gratis evenement neerzetten. Hier willen wij alle deelnemende praktijken ontzettend voor bedanken! 

van stad tot wad dierenartrsen club van 100

Van Stad tot Wad

Van Stad tot Wad dierenartsen is een praktijk gevestigd in en rondom Groningen. Je vindt de verschillende locaties in Groningen, Bedum, Loppersum en Uithuizen. Vanuit deze vier locaties streven zij naar hoogwaardige en innovatieve diergeneeskundige zorg vanuit de totale context van dier en eigenaar. Bij Van Stad tot Wad dierenartsen kun je terecht voor de zorg van zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren.

slingeland dierenartsen club van 100

Slingeland Dierenartsen

De dierenartsen behandelen tesamen alle diersoorten. 8 dierenartsen zijn gespecialiseerd in grote huisdieren (herkauwers, varkens, paarden), de overige 7 dierenartsen hebben zich gespecialiseerd in kleine huisdieren.

U kunt voor alle behandelingen terecht op de hoofdlocatie in Varsseveld. Daarnaast zijn er nog dependance locaties in Ulft, Aalten en Silvolde

A7 noord dierartsen club van 100

A7 Noord dierenartsen

Het werkgebied van A7 Noord dierenartsen is gecentreerd rond Drachten en Burgum. Waar de praktijken voor uw huisdieren zijn gevestigd. Vanuit de hoofdvestiging in Drachten rijden de dierenartsen van de landbouwhuisdieren richting hun cliënten. Met een werkgebied van de landbouwhuisdierenartsen strekt zich uit van Dokkum tot Donkerbroek en van Niebert tot Heerenveen.

De Eenhoorn dierenartspraktijk club van 100

De Eenhoorn dierenartspraktijk

Dierenartsenpraktijk De Eenhoorn is een modern uitgeruste praktijk in Panningen waar u 24/7 terecht kunt voor uw gezelschapsdieren, landbouwdieren en paarden.

Deze praktijk beschikt over een apotheek, een laboratorium en uitgebreide onderzoeksapparatuur waardoor Zij de optimale zorg voor al uw dieren kunnen bieden.

wassenaar

Dierenkliniek wassenaar

Deze kiniek werkt al jaren met het zelfde team, zij hebben alemaal ervaring met alle soorten huisdieren. De kliniek gelegen in wassenaar is doordeweeks open op afspaak en alle spoeddiensten worden door de praktijk zelf gedaan hierdoor staat er een bekende dierenarts voor u klaar.

Dierenkliniek de ruwaard

Dierenkliniek de Ruwaard

Dit is een huisdieren praktijk gelegen in Oss. Vanuit hier wordt uw huisdier met de groots mogelijke zorg behandeld.

Dierenartsenpraktijk Zuidwest-Drenthe

Dierenartsenpraktijk Zuidwest-Drenthe

Aan de rand van de wijk ‘De Oosterboer’ in Meppel vindt u onze modern ingerichte kliniek van waaruit zowel gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren behandeld worden. Ook is er een vestiging in Nijeveen. Het professionele team staat graag met raad en daad voor u klaar. zij openingstijden en onze dienstvoorziening die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. 

anicura log

AniCura Zuidlaren

Bij de dierenkliniek AniCura Zuidlaren willen we het bezoek aan de dierenarts zo prettig mogelijk voor u en uw dier maken. We staan voor persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit dierenzorg en liefde voor dieren. Bij deze paktijk kunt u in zuidlaren terecht voor al uw huidieren.

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zeddam

Dierenartsenpraktijk Doetinchem – Zeddam

Een praktijk die klaar staat klaar voor uw huisdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Voor de landbouwhuisdieren zij zij onderdeel van de Argopraktijk.

Caressa Logo

Caressa dierziekenhuizen

Caressa heeft twee soorten praktijken. Centraal staan onze dierenziekenhuizen. In deze grote centrale dierenartsenpraktijken hebben zij alle benodigde apparatuur staan. Ook heeft ieder dierenziekenhuis een opname voor honden, katten en andere gezelschapsdieren waar zij intensive care kunnen bieden. Daarnaast hebben zij ook dierenklinieken. Op deze vestigingen hebben zij veel apparatuur staan, maar voor de complexere operaties en opname kunt u naar een dierenziekenhuizen. 
dieren klinieken in bijvoorbeeld Utrecht Leidsche Rijn, en een dieren ziekenhuis gelegen in het centrum van Utrecht.
 
Dierenartsenpraktijk Bodegraven

Dierenartsenpraktijk Bodegraven

Dierenartsenpraktijk Bodegraven is een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren in het Groene Hart van Zuid-Holland. Het team bestaat uit 20 dierenartsen en 30 assistenten, waaronder twee erkende keuringsdierenartsen, een ISELP gecertificeerde paardenarts en een erkend manueel therapeut voor paarden. 

dierenkliniek-de-lingehoeve-lienden

Lingehoeve Diergeneeskunde

Lingehoeve Diergeneeskunde is een moderne dierenkliniek voor  gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Kortom dé dierenkliniek voor alle diersoorten. Lingehoeve Diergeneeskunde bevindt zich in het hart van de Betuwe in de provincie Gelderland. De Lingehoeve biedt kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid voor alle diersoorten. Onze hoofdvestiging in Lienden is een compleet dierenziekenhuis voor paarden en gezelschapsdieren. Met vestigingen in Tiel, Zetten en Heteren is er altijd een dierenarts bij u in de buurt. 

dierenkliniek-emmeloord-logo-web

Dierenkliniek Emmeloord

Bij Dierenkliniek Emmeloord werkt een toegewijd team van gediplomeerde gezelschapsdieren- en paardenartsen en specialisten. Individuele zorg en aandacht voor onze patiënten en klanten staat voorop. Emmeloord de kliniek voor paarden en gezelschapsdieren vindt u aan de Espelerlaan 77 in Emmeloord. Daarnaast hebben wij een praktijk op Urk voor gezelschapsdieren, aan de Rotholm 89. Op Urk kunt maandag tot en met vrijdag tijdens de spreekuren bij onze dierenarts terecht.

logo kleur besnchop

Dierenkliniek Benschop Oudewater

Dierenkliniek Benschop Oudewater is een gemengde praktijk. Dat wil zeggen dat we de beste diergeneeskundige zorg in huis hebben voor zowel gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren als paarden. met een praktijk in Benschop, Oudewater, Montfoort kunt op meerdere plekken terecht. We werken altijd op afspraak en zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Spoedgevallen voor landbouwhuisdieren en paard worden dag en nacht door onze eigen dierenartsen in behandeling genomen.

oosthof

De Oosthof Dierenartsen

De Oosthof is een uniek samenwerkingsverband en met ruim 40 dierenartsen van Noordoost Nederland. De dierenartsen werken vanuit vijf verschillende dierenklinieken en hebben gezamenlijk tien locaties.

De landbouwhuisdieren tak van GELRE Dierenartsen, Dierenartspraktijk De Hagmolen en Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal, treden naar buiten onder de naam 
De Oosthof Dierenartsen. 

SMDC logo

Sporthorse Medical Diagnostic Centre (SMDC)

Het Sporthorse Medical Diagnostic Centre (SMDC) en het SMDC-Advanced Imaging gelegen in Heesch. Het SMDC is een multidisciplinair centrum dat volledig is gericht op sportpaarden management (preventie) en orthopedische problemen. Het team bestaat uit toegewijde dierenartsen en medewerkers die zich zullen inzetten voor de unieke “SMDC-ervaring”: aandacht voor cliënt en patiënt, streven naar een diagnose met een op maat gemaakte (multidisciplinair) behandelplan en een optimale nazorg.

Asset 1-100

Dierenkliniek Wilhelminapark

We zijn een dierenkliniek die is voortgekomen uit de kliniek van kattenspecialist Theo Ottenschot. We hebben ons toegelegd op de diergeneeskunde van de kat, het konijn en de cavia. Vooral op het gebied van de tandheelkunde en rhinoscopie bij gezelschapsdieren hebben we ons ver door ontwikkeld.