Club van 100

De club van 100 bestaat uit dierenartspraktijken uit heel Nederland, die €100 bijdragen aan Stichting Diergeneeskunde Outdoor Event. In ruil hiervoor ontvangen zij promotie op onze socials en tijdens ons evenement. Mocht u als praktijk geïnteresseerd zijn om onderdeel uit te maken van de Club van 100, bekijk dan onze informatieflyer of stuur een mail naar doe@uu.nl. Mede dankzij de bijdrage van de Club van 100 kunnen wij een mooi gratis evenement neerzetten. Hier willen wij alle deelnemende praktijken ontzettend voor bedanken! 

A7 noord dierartsen club van 100

A7 Noord dierenartsen

Het werkgebied van A7 Noord dierenartsen is gecentreerd rond Drachten en Burgum. Waar de praktijken voor uw huisdieren zijn gevestigd. Vanuit de hoofdvestiging in Drachten rijden de dierenartsen van de landbouwhuisdieren richting hun cliënten. Met een werkgebied van de landbouwhuisdierenartsen strekt zich uit van Dokkum tot Donkerbroek en van Niebert tot Heerenveen.

https://www.a7noorddierenartsen.nl/

wassenaar

Dierenkliniek Wassenaar

Deze kiniek werkt al jaren met het zelfde team, zij hebben alemaal ervaring met alle soorten huisdieren. De kliniek gelegen in wassenaar is doordeweeks open op afspaak en alle spoeddiensten worden door de praktijk zelf gedaan hierdoor staat er een bekende dierenarts voor u klaar.

https://www.dierenkliniekwassenaar.nl/nl/

Dierenkliniek de ruwaard

Dierenkliniek de Ruwaard

Dit is een huisdieren praktijk gelegen in Oss. Vanuit hier wordt uw huisdier met de groots mogelijke zorg behandeld.

http://www.dierenkliniekderuwaard.nl/

Dierenartsenpraktijk Zuidwest-Drenthe

Dierenartsenpraktijk Zuidwest-Drenthe

Aan de rand van de wijk ‘De Oosterboer’ in Meppel vindt u onze modern ingerichte kliniek van waaruit zowel gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren behandeld worden. Ook is er een vestiging in Nijeveen. Het professionele team staat graag met raad en daad voor u klaar. zij openingstijden en onze dienstvoorziening die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. 

https://dierenartsenpraktijkmeppel.nl/

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zeddam

Dierenartsenpraktijk Doetinchem – Zeddam

Een praktijk die klaar staat klaar voor uw huisdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Voor de landbouwhuisdieren zij zij onderdeel van de Argopraktijk.

https://www.dapdz.nl/

Dierenartsenpraktijk Bodegraven

Dierenartsenpraktijk Bodegraven

Dierenartsenpraktijk Bodegraven is een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren in het Groene Hart van Zuid-Holland. Het team bestaat uit 20 dierenartsen en 30 assistenten, waaronder twee erkende keuringsdierenartsen, een ISELP gecertificeerde paardenarts en een erkend manueel therapeut voor paarden. 

https://www.dapbodegraven.nl/

oosthof

De Oosthof Dierenartsen

De Oosthof is een uniek samenwerkingsverband en met ruim 40 dierenartsen van Noordoost Nederland. De dierenartsen werken vanuit vijf verschillende dierenklinieken en hebben gezamenlijk tien locaties.

De landbouwhuisdieren tak van GELRE Dierenartsen, Dierenartspraktijk De Hagmolen en Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal, treden naar buiten onder de naam 
De Oosthof Dierenartsen. 

https://www.deoosthof.nl/

SMDC logo

Sporthorse Medical Diagnostic Centre (SMDC)

Het Sporthorse Medical Diagnostic Centre (SMDC) en het SMDC-Advanced Imaging gelegen in Heesch. Het SMDC is een multidisciplinair centrum dat volledig is gericht op sportpaarden management (preventie) en orthopedische problemen. Het team bestaat uit toegewijde dierenartsen en medewerkers die zich zullen inzetten voor de unieke “SMDC-ervaring”: aandacht voor cliënt en patiënt, streven naar een diagnose met een op maat gemaakte (multidisciplinair) behandelplan en een optimale nazorg.

https://www.sporthorsemdc.com/

[DOE-2023-CLB-25] Dierenartsenpraktijk De Meierij

Dierenartsenpraktijk De Meierij

Dierenartsenpraktijk de Meierij is gelegen in het groene hart van de mooie Meierij in Noord-Brabant. Wij werken vanuit 2 locaties, Schijndel en Sint-Oedenrode en je kan bij ons terecht voor zowel gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Dierenartsenpraktijk de Meierij is een groeiende en zeer dynamische praktijk. Met onze kennis, expertise en liefde voor dieren staan we graag voor jullie klaar! 

https://dapdemeierij.nl/

[DOE-2023-CLB-15] Dierenkliniek Nieuw Houten

Dierenkliniek Nieuw Houten

Dierenkliniek Nieuw Houten is en kliniek voor gezelschapsdieren in Houten. Bij ons bent u aan het goede adres voor optimale verzorging van uw dier! We bieden een moderne kliniek met een kleinschalig karakter, een gemotiveerd team met verantwoordelijkheidsgevoel, optimale samenwerking met specialisten, goede bereikbaarheid. 

https://dierenartshouten.nl/wie-zijn-wij/ 

[DOE-2023-CLB-03] adVee Dierenartsen

AdVee Dierenartsen

AdVee dierenartsen levert u de best mogelijke, onafhankelijke diergezondheidszorg, nu en in de toekomst. Dit doen wij door een vergaande specialisatie per diercategorie, door goede scholing en kennisuitwisseling en door een sterkere inkooppositie bij leveranciers. Samen staan we voor een gezonde toekomst van uw bedrijf. 

https://www.adveedierenartsen.nl/over-de-praktijk/ 

 

Schermafbeelding 2023-05-03 om 10.02.22

Dierenkliniek De Paltrok

Dierenkliniek de Paltrok is onze kliniek voor gezelschapsdieren voor Gouda, Reeuwijk, Haastrecht en omstreken. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen staan klaar voor uw hond, kat, konijn en knaagdier. Ons hart ligt bij “Kwaliteit en Betrokkenheid”. 

https://www.paltrok.nl/welkom/welkom-bij-dierenkliniek-de-platrok/ 

logo strijkviertel
logo strijkviertel

Dierenkliniek Loperikerwaard

Dierenkliniek Lopikerwaard is al tientallen jaren gevestigd in Lopik. We zijn een service-gerichte dierenkliniek waar we een optimale zorg aan uw dier geven. We zijn toegankelijk, laagdrempelig en onze tarieven zijn gunstig. 

Wij werken met veel plezier aan het welzijn van uw huisdier. Dit doen we op een professionele manier waarbij we werken volgens gestandaardiseerde protocollen. Hierdoor is de kwaliteit van onze behandelingen geborgd. We streven naar een toegankelijke houding tussen cliënt en dierenarts of assistente. Hierdoor ontstaat er veelal een prettige werksfeer waarbij we u op een duidelijke en goede manier kunnen helpen of adviseren. 

https://dierenkliniek-lopik-benschop.nl/ 

Dierenarts Opdam

Dierenartsenpraktijk Obdam

Dierenartsenpraktijk Obdam is gevestigd in Obdam, midden in het mooie West Friesland. Wij richten ons voornamelijk op landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren. Het praktijkgebouw staat midden in het dorp en is voorzien van alle moderne faciliteiten die een eerstelijnspraktijk nodig heeft. We streven natuurlijk naar een hoge kwaliteit diergeneeskunde met een laagdrempelige en klantgerichte aanpak. Daarbij houden we vanzelfsprekend onze kennis en kunde op niveau door middel van regelmatige nascholing. 

https://dierenartsobdam.nl/ 

logo_paard

Paardenkliniek Wolvega

Paardenkliniek Wolvega is een persoonlijke, moderne en gespecialiseerde kliniek die samen met de paardenhouders zorgt voor happy athletes. 

Ons doel is bijdragen aan paardenwelzijn door de gezondheid en inzetbaarheid van paarden te verbeteren en paardenhouders te ondersteunen bij het optimaliseren van hun management. 

https://paardenkliniekwolvega.nl/over-ons/ 

030 Dierenartsen

030 Dierenartsen

Op zoek naar een betrouwbare en gepassioneerde dierenarts in de regio Utrecht, Leidsche Rijn of Terwijde? Maak kennis met 030 Dierenartsen, dé keuze voor de gezondheid en het welzijn van je geliefde huisdier! 

Bij 030 Dierenartsen streven we ernaar om het leven van je trouwe viervoeter zo aangenaam mogelijk te maken. Ons ervaren team van dierenartsen, paraveterinairen en assistenten staat altijd klaar om jou en je huisdier te ondersteunen. Met geavanceerde apparatuur en technologieën garanderen we de best mogelijke zorg voor je huisdier. Daarnaast hebben we gezorgd voor comfortabele en stressvrije praktijk. Ons motto is daarom ook “blij en stressvrij” 

https://030dierenartsen.nl/ 

Amstel, Vecht en Venen

Dierenartsenpraktijk Amstel, Vecht en Venen

Dierenartsen Amstel, Vecht en Venen is een moderne, gemengde kliniek voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. We werken samen in een vast team aan dierenartsen en dierenartsassistentes. Onze hoofdkliniek is gevestigd in Vinkeveen, dit is het basisstation van onze landbouwhuisdieren dierenartsen. Hiernaast is deze kliniek uitgerust met verschillende moderne apparatuur en mogelijkheden voor behandeling van gezelschapsdieren. Eigenaren van gezelschapsdieren kunnen tevens terecht in onze overige twee vestigingen in Abcoude en Loenen a/d Vecht.   

Onze dierenartsen en assistentes volgen regelmatig nascholingsbijeenkomsten zodat zij steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen/inzichten. 

https://www.dkavv.nl/ 

Zamenhofdreef

Dierenkliniek Zamenhofdreef

Dierenkliniek Zamenhofdreef vindt een goede gezondheid de grootste rijkdom die er is. Samen met u hebben wij als doel om de gezondheidstoestand van uw dier zo optimaal mogelijk te houden. Dierenkliniek Zamenhofdreef in Utrecht is een zelfstandige kliniek voor gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen, vogels en knaagdieren. 

https://www.dierenkliniekzamenhofdreef.nl/ 

Bata4en

Dierenkliniek de Bata4en

Dierenkliniek de Bata4en is in januari 2003 overgenomen door Marieke en Leo van Merwijk – van Boxsel. De praktijk is in de jaren daarna gespecialiseerd in de diergeneeskunde van honden, katten en bijzondere dieren. De praktijk is door de jaren heen zeer gemoderniseerd en is nu een dierenziekenhuis met een echte regiofunctie: van Geldermalsen tot Zaltbommel, maar ook vanuit LeerdamTiel en Gorinchem weten dierenliefhebbers ons te vinden. 

https://bata4en.nl/ 

Fenella Doesburg dierenarts-osteopaat

Fenella Doesburg, Dierenarts-Osteopaat

Fenella is in 1998 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht. Ze startte haar loopbaan in Twente waar ze tot februari 2010 werkzaam was in een grote kliniek. Haar specialisatie ligt op het gebied van gezelschapsdieren en paarden. In het bijzonder afwijkingen van het bewegingsstelsel, chirurgie en internistische problemen. In 2010 heeft ze haar opleiding osteopathie voor dieren afgerond. De tijd nemen voor patiënt en eigenaar is belangrijk voor haar. 

https://www.dierenarts-osteopaat.nl/ 

Velperweg

Dierenkliniek Velperweg

Bij Dierenkliniek Velperweg staat al ruim 20 jaar dierenarts Peter Heins u terzijde in de zorg voor uw huisdier. Daarnaast is er een goed en betrokken team van assistentes. Hierdoor staan wij met zorg en aandacht klaar voor u en uw dier. Dit betekent met andere woorden allereerst dat wij uw huisdier niet alleen genezen indien mogelijk. Maar ten tweede, bovenal óók dat wij al onze kennis en aandacht inzetten om uw huisdier zo gezond mogelijk te houden. 

https://dklvelperweg.nl/ 

Dierenkliniek Oost Betuwe

Dierenkliniek Oost Betuwe

Dierenkliniek Oost-Betuwe is een moderne zelfstandige praktijk voor allerlei soorten huisdieren. Wij zien veel honden en katten, maar ook konijnen en kleine knaagdieren zoals bijvoorbeeld cavia’s. Binnen onze onafhankelijke praktijk bieden wij de persoonlijke aandacht en betrokkenheid aan de dieren en eigenaren die zij verdienen. Als eigenaar kunt u rekenen op onze bekwaamheid, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw huisdier in veilige handen is. 

https://dierenkliniekoostbetuwe.nl/ 

Midden Brabant

Dierenartsen Midden Brabant

Dierenartsen Midden Brabant vindt het belangrijk om te laten zien wat je doet en te doen wat je belooft te doen. Belangrijke aandachtspunten zijn daarbij kwaliteit, dierwelzijn en volksgezondheid. We streven naar een vooruitstrevende en klantgerichte aanpak, de dierenartsenpraktijk die meegaat met zijn tijd. Wij staan garant voor uitstekende 24 uurs diergeneeskundige zorg gedurende 7 dagen in de week. Dierenartsen Midden Brabant is ISO 9001:2015 gecertificeerd en heeft het predicaat Sterkliniek. 

https://www.damb.nl/wij-staan-voor 

Zuidoost Drenthe

Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe

Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe is een moderne praktijk voor gezelschapsdieren, herkauwers en paarden. Als echte buitenmensen en met liefde voor ons vak verlenen wij graag de beste diergeneeskundige zorg voor uw dier. Dit doen we vanuit onze goed geoutilleerde praktijken en met uitgebreide mogelijkheden voor onderzoek en behandelingen. Daarnaast denken we graag met u mee en staan we open voor vernieuwing of verbetering. De zorg voor het welzijn van uw dier is wat ons samen bindt. U kunt terecht op onze vestigingen in Coevorden, Sleen of Nieuw-Amsterdam waar onze medewerkers altijd voor u en uw dier klaar staan. 

https://www.zod.nl/ 

Hogendoorn

Dierenartspraktijk Hogendoorn

Dierenartsenpraktijk Hogendoorn staat voor hoogstaande curatieve en preventieve behandelingen, met mogelijkheden tot urine onderzoek, bloedanalyses, echografie, röntgenopnames, tandheelkunde en chirurgie. Zij doen behandeling van konijnen en knaagdieren, schapen, geiten, alpaca´s, lama´s, runderen, individuele kippen en vogels, en paarden, veelal op locatie. 

https://dierenartspraktijkhogendoorn.nl/ 

Hoograven

Dierenkliniek Hoograven

Dierenkliniek Hoograven is gevestigd in de wijk Hoograven in zuid-oost Utrecht vlak bij winkelcentrum Smaragdplein. De praktijk bestaat al sinds 1976 maar vanaf 1 augustus 1995 is Guus Blokland de eigenaar. Sindsdien is er veel verbouwd. We kunnen veel dingen zelf doen waardoor lange wachttijden worden voorkomen. Door bijvoorbeeld bloedanalyseapparatuur is de uitslag van een bloedonderzoek meestal binnen een half uur bekend. Ook röntgenonderzoek is vaak klaar terwijl u wacht. 

https://dierenkliniekhoograven.nl/de-kliniek-2/ 

Midden Salland

Diergeneeskundig Centrum Midden Salland

Diergeneeskundig Centrum Midden Salland is een praktijk met gemotiveerde artsen en paraveterinairen die net als u, het beste willen voor uw huisdier. Dankzij goed uitgeruste behandelkamers, een eigen opname-afdeling, een laboratorium en apotheek kunnen we direct de zorg leveren die nodig is. Met onze vestigingen in Raalte en Heino staan we midden in Salland. Een gezond koppel landbouwhuisdieren is de basis van een gezond bedrijf. Wij kijken daarom niet alleen naar de fysieke gesteldheid van uw dieren, maar geven ook advies over bijvoorbeeld huisvesting en automatisering. Als alles zo ‘in elkaar grijpt’, is dat niet meer dan logisch. 

https://www.middensalland.nl/ 

Wellensiek

Wellensiek Dierenartsen

Wellensiek Dierenartsen gaat voor de beste zorg voor uw dier. Of het nu gaat om ziekte, spoedgevallen, advisering of om ervoor te zorgen dat uw dier gezond blijft. Met een bevlogen team van 20 dierenartsen en 27 assistentes verlenen wij medische zorg aan gezelschapsdierenpaarden en landbouwhuisdieren. Al onze dierenartsen zijn toegespitst op een diersoort. Uw dier wordt dus altijd behandeld door een van onze eigen dierenartsen. Ook tijdens een spoedgeval ’s avonds of in het weekend. Maak kennis met onze medewerkers. 

https://wellensiek.nl/ 

Dierenkliniek Beuningen

Dierenkliniek Beuningen

Bij dierenkliniek Beuningen staan zorg en toewijding voor uw huisdier voorop.
Wij vinden het belangrijk dat baasje én huisdier zich bij ons op hun gemak voelen door aandacht te combineren met uitstekende zorg.
Dierenkliniek Beuningen is een praktijk waar u terecht kunt voor de beste medische begeleiding, controle en behandeling van uw huisdier.

https://www.dierenkliniekbeuningen.nl/