Het bestuur

Het bestuur van het Diergeneeskunde Outdoor Event bestaat uit zes fanatieke Diergeneeskunde studenten die zich een jaar lang vrijwilliger inzetten om van het DOE een groot succes te maken. Het bestuur regelt een hoop zelf, maar wordt daarnaast ondersteund door verschillende commissies. 

Het huidige bestuur

Constitutiefoto Corien

Voorzitter
Corien Wunderink

Mijn naam is Corien Wunderink, ik ben 24 jaar oud en dit jaar mag ik de voorzitter van het DOE-bestuur zijn. Op dit moment ben ik bezig met het laatste deel van de Master Diergeneeskunde. Nog eventjes en dan studeer ik af als landbouwhuisdierenarts. Vorig jaar was ik bij het DOE betrokken als lid van de activiteitencommissie. Toen kwam ik erachter hoe leuk het is om met een grote groep studenten dit mooie evenement neer te zetten. Het is echt een dag voor jong en oud waarop de diergeneeskunde op alle mogelijke manieren belicht en ‘gevierd’ wordt. Naast voorzitter zal ik ook de vrijwilligerscommissie op mij nemen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het de vrijwilligers aan niks zal ontbreken tijdens het DOE. Ik hoop jullie natuurlijk allemaal te zien op het DOE op 13 mei 2023!

DSC_6191

Vice-Voorzitter 
Guus Hulshof

Hoi allemaal! Ik ben Guus Hulshof, 22 jaar oud en net begonnen aan de master diergeneeskunde. Al jaren vind ik het prachtig om te zien hoeveel enthousiasme het Diergeneeskunde Outdoor Event opwekt. Daarom ben ik erg vereerd dat ik dit jaar Vice-voorzitter mag zijn bij het DOE! Naast de algemene taken van deze functie, waaronder veel vergunningsaanvragen, ga ik met heel veel enthousiasme de leiding nemen over de Kindercommissie en de Marktcommissie! Ook neem ik de nieuwe Dierwelzijnscommissie op me. Naast studeren en het DOE organiseren ben ik erg veel bezig met muziek: daarom vond ik het ook een perfecte taak om ervoor te zorgen dat er op het DOE muziek zal klinken! Ik heb er enorm veel zin in en hoop iedereen te zien op 13 mei!

DSC_6065

Secretaris
Tessa Bertens

Hallo! Ik ben Tessa Bertens, 19 jaar en ik mag dit jaar de mooie rol van Secretaris op mij nemen. Ik zit nu in het 2e jaar van mijn Bachelor, wat mij zeer goed bevalt. Mijn liefde voor het Diergeneeskunde Outdoor Event is vorig jaar ontstaan, toen ik de marktcommissie deed. Vooral in de week voor de DOE kwam ik erachter hoe mooi het is om samen met je medestudenten zo’n groot evenement neer te zetten. Dit jaar als secretaris zorg ik ervoor dat alle post en mails goed ontvangen en beantwoord worden, ben ik verantwoordelijk voor de constitutiekaartjes en ben ik daarnaast voorzitter van de activiteitencommissie. Samen met deze commissie zorg ik ervoor dat het programma van het DOE 2023 weer gevuld wordt met allerlei demonstraties, lezingen, workshops en rondleidingen door de verschillende klinieken. Het beloofd een spetterende dag te worden, ik zie je jullie daar!

DSC_6105

Penningsmeester 
Johan de Boer

Dag allemaal, mijn naam is Johan de Boer. Dit jaar mag ik, met trots, de rol als penningmeester van het Diergeneeskunde Outdoor Event bekleden. Aangezien financiën mij altijd al interesseren en ik via deze functie veel in contact kom met sponsoren en het bedrijfsleven, wil ik mij met veel energie inzetten om als penningmeester te slagen. Naast het DOE bestuur ben ik bezig met het laatste jaar van mijn master, de master Landbouwhuisdieren. Het zou heel mooi zijn als ik mezelf over een jaar dierenarts mag noemen! Vanuit mijn functie als penningmeester houd ik mij bezig met alle mogelijke vormen van sponsoring samen met mijn commissie, de sponsorcommissie. Vanuit deze commissie wordt veel werk verricht om de financiën op orde te krijgen en een mooi evenement neer te zetten. Op 13 mei zal het resultaat van onder andere de sponsorcommissie en mij te zien zijn! Ik hoop dan ook dat velen het evenement zullen bezoeken en het als een mooie dag zullen ervaren. Daarom zou ik iedereen aanraden: neem 13 mei de tijd, want je krijgt geen spijt!

Constitutiefoto Isabelle

Commissaris PR 
Isabelle Wakkers

Hoi allemaal, Ik ben Isabelle Wakkers en ik ben 22 jaar oud. Ik ben momenteel bezig met het eerste jaar van de Master Diergeneeskunde. Vorig jaar zat ik ook al in het bestuur van het Diergeneeskunde Outdoor Event, toen in de functie van Vice-Voorzitter. Een prachtige ervaring en daarom ben ik super blij dat ik dit jaar nogmaals deel mag uitmaken van het bestuur, maar dan als commissaris-PR. In deze functie houd ik mij bezig met alle promotie van het evenement. Denk aan het maken van posters, het verspreiden van flyers, het benaderen van de media en het maken van berichten voor op en het beheren van onze Facebook, Instagram en natuurlijk de website. Dit doe ik allemaal samen met behulp van de PR-commissie. Ik heb er super veel zin in om dit jaar nogmaals betrokken te zijn bij dit mooie evenement, hopelijk tot dan! 

IMG_2760

Commissaris Marathon 
Iris Naudts

Hoi iedereen, ik ben Iris Naudts, 22 jaar oud en zit op dit moment in mijn derde jaar van de Bachelor van de opleiding Diergeneeskunde. Dit jaar zal ik de functie van Commissaris Marathon vervullen in het bestuur. Ik zal dan ook verantwoordelijk zijn voor de het organiseren voor de mini-marathon wat altijd erg leuk is om naar te kijken. Samen met mijn bestuursgenoten, de commissieleden en alle vrijwilligers hoop ik dat we dit jaar een super mooie DOE dag neer kunnen neerzetten, voor mens en dier. Vorig jaar zat ik in de Activiteitencommissie, waarin je verantwoordelijk bent voor een groot deel van de invulling van de dag. Dit vond ik zo leuk, dat ik dit jaar weer in de commissie zit. Daarnaast hebben we ook nog een hele gezellige Bouwcommissie. Samen met deze toppers zorgen we dat het DOE heel mooi wordt aangekleed. Al met al, heb ik er super veel zin in en zie ik jullie graag op 13 mei 2023!