Het bestuur

Het bestuur van het Diergeneeskunde Outdoor Event bestaat uit zes fanatieke Diergeneeskunde studenten die zich een jaar lang vrijwillig inzetten om van het DOE een groot succes te maken. Het bestuur regelt een hoop zelf, maar wordt daarnaast ondersteund door verschillende commissies. 

Het huidige bestuur

Foto Jim met lint

Voorzitter
Jim Grootscholten

Mijn naam is Jim Grootscholten. Ik ben 22 jaar en 3de jaar bachelor student diergeneeskunde. Vorig jaar maakte ik deel uit van de vrijwilligerscommissie. Ik heb dit toen als enorm leuk ervaren, door de gezellige activiteiten met de commissie en natuurlijk het evenement zelf. Ook vond ik het mooi om te zien dat je met zo’n grote groep studenten een heel leuk, maar ook leerzaam evenement als het Diergeneeskunde Outdoor Event kunt neerzetten. Dit jaar neem ik de rol als voorzitter van het DOE-bestuur op me, waarbij ik het stokje overneem van Corien Wunderink. Naast mijn bestuursverantwoordelijkheden zal ik ook plaatsnemen in de kindercommissie.  Met de kindercommissie gaan wij er voor zorgen dat het evenement ook voor de jongere bezoekers een onvergetelijke dag zal zijn. Hopelijk tot op het DOE 25 mei! 

DSC_7254

Vice-Voorzitter 
Daniela Bertelink

Ik ben Dani Bertelink en zit in mijn laatste jaar van deze mooie studie om veearts te worden. Naast de landbouwhuisdieren vind ik ook honden, katten en paarden heel leuk en wil dan ook uiteindelijk graag in een gemengde praktijk aan het werk.  
Ik ben vereerd om dit jaar de functie van Vice-voorzitter te mogen vervullen voor zo’n mooi en groeiend evenement, dat elk jaar weer zoveel enthousiasme bij iedereen opwekt. In deze functie zal ik bezig zijn met vergunningen en mij over het welzijn van de dieren op het DOE ontfermen samen met verschillende dierenartsen in de Dierwelzijnscommissie. Daarnaast kijk ik ernaar uit om samen met mijn vrijwilligerscommissie de vrijwilligers van alles te voorzien om er een geweldig DOE van te maken. 
Ik zie jullie allemaal graag 25 mei! 

DSC_7294

Secretaris
Laura Meerwijk

Hoi allemaal! Mijn naam is Laura Meerwijk, ik ben 22 en ik mag dit jaar de secretaris zijn van ons bestuur. Ik zit momenteel in de wachttijd en mag volgend jaar september starten met mijn master. Tot die tijd werk ik bij de Universiteit Kliniek Paard en heb ik een paar mooie reizen gepland. Al sinds mijn eerste jaar ben ik enthousiast over het Diergeneeskunde Outdoor Event. De afgelopen 2 jaar ben ik dan ook lid geweest van de kindercommissie en de activiteitencommissie. Als secretaris zal ik onder andere alle mails en post bijhouden, onze constitutiekaartjes ontwerpen en versturen en daarnaast de activiteiten- en marktcommissie voorzitten. Samen met deze commissies ga ik mijn best doen om het DOE weer een mooie invulling te geven!

DSC_7162

Penningsmeester 
Casper Völke

Mijn naam is Casper Völke en de prachtige rol van Penningmeester is voor mij dit jaar. Binnen deze rol kijk ik erg uit naar het in contact komen met nieuwe bedrijven en deze onder de aandacht brengen van mensen. Ik ben 21 jaar en zit nu in het derde jaar van de bachelor. Ik heb dus nog een tijdje te gaan tot ik mezelf dierenarts mag noemen. Samen met mijn commissie, de sponsorcommissie, hou ik me bezig met alle mogelijke vormen van sponsoring. Dit natuurlijk zodat het DOE weer een prachtig evenement kan worden dit jaar. Ik hoop jullie allemaal te zien op 25 mei! 

DSC_7197

Commissaris PR 
Linde de Lange

Hallo allemaal! Mijn naam is Linde de Lange en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in de wachttijd voor de master. Ik ben dit jaar de Commissaris PR, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle promotie rondom het evenement. Een rol die zeker voor mij is weggelegd; ik ben creatief en vind het leuk om bezig te zijn met PR. Samen met de PR-commissie ga ik mij onder andere bezig houden met het maken van posters en flyers en daarnaast zal ik alle social media en de website beheren. Naast de PR-commissie zal ik ook meehelpen in de Activiteitencommissie, om te zorgen dat er dit jaar weer een grote variëteit is aan demonstraties, workshops en lezingen. Ik heb heel veel zin in dit jaar en uiteraard ook in het DOE op 25 mei, tot dan! 

DSC_7151

Commissaris Marathon 
Nicolien de Haas

Hoi allemaal,  

Ik ben Nicolien de Haas, 21 jaar oud en zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor diergeneeskunde. Dit jaar zal ik de functie Commissaris Marathon vervullen, ik ben dan verantwoordelijk voor het organiseren van de impulswedstrijd dressuur, vaardigheid en mini-marathon die op het DOE verreden zal worden. Het is niet alleen heel leuk voor de deelnemers om mee te doen maar ook altijd leuk om als bezoeker langs de kant te kijken. Ik kijk ernaar uit om voor zowel mens als dier een mooie menwedstrijd neer te zetten! 

Daarnaast ga ik samen met de bouwcommissie zorgen voor de aankleding van het DOE 2024. Ik heb er heel veel zin in en wie weet tot dan!