Muziek 

Naast dat u op het Foodplein kunt genieten van een breed aanbod aan heerlijke hapjes en drankjes, kunt u hier ook genieten van live muziek! Lees snel verder voor de voorlopige line-up van 2024!

The Passengers 
Tijden nog niet bekend

Na het grootte succes van vorig jaar zijn ze dit jaar gelukkig ook weer te bewonderen tijdens het DOE; The Passengers. De band bestaat uit een groep gepassioneerde muzikanten en een fanatieke frontman en biedt een energiek en dansbare sfeer. De juiste combinatie van repertoire, authentieke uitstraling en doorlopend entertainment voorziet iedere gelegenheid van een onuitwisbare herinnering. 

Passengers
De Schoolband

De Schoolband

Tijden nog niet bekend

Uit een groep enthousiaste jongeren ontstond ‘De Schoolband’. Na jaren samen muziek maken, begon de groep als de schoolband van het Hyperion Lyceum, waarna ze – na groot succes – hun publiek besloten uit te breiden. Een jonge coverband, die met veel energie liedjes uit verschillende tijdperken opleeft met hun eigen twist. 

Watershed

Tijden nog niet bekend

Watershed is een band met een frisse blik op de moderne popmuziek. Tijdens hun set op het Doe zullen ze een mix van covers en eigen nummers spelen. De leden van Watershed hebben elkaar gevonden omdat ze een een ding gemeen hebben; hun muzikale ambities. Afkomstig uit Arnhem brengen ze een hoop energie en gezelligheid met zich mee. Op 20-4 hebben ze hun eerste twee eigen nummers op Spotify gezet genaamd Demoshed. 

Watershed
Rachel Fiole

Rachel Fiole

Tijden nog niet bekend

Rachel Fiole is een 19-jarige singer-songwriter die Engelse muziek schrijft. Ze is nu zo’n 3 jaar serieus bezig met het schrijven van muziek en heeft toen ook haar eerste nummer ‘me’ uitgebracht wat op alle streamingdiensten te beluisteren is. Op het moment is Rachel vooral bezig met het ontdekken wie ze is en wat voor muziek ze wil maken. Ze schrijft popmuziek met randjes van verschillende stijlen en vindt het ook leuk om covers te doen. Rachel komt uit Spijkenisse en is daar beloond met de titel ‘Belofte van Nissewaard’. Ze hoopt jullie te vermaken met haar eigen nummers waarbij ze mensen zich gehoord wil laten voelen.