Stands Foodplein 2022

Op het Diergeneeskunde Outdoor Event 2022 stond een mooie selectie aan foodtrucks en kraampjes met etenswaren. Op deze pagina kunt u de standhouders van 2022 terugzien, wie weet keert een deel weer weer terug in 2o23!

Text content

Streetbarista 

Heerlijke koffie geserveerd vanuit een Oldtimer 

In 2016 kochten we een oude oldtimer camper en bouwde deze geheel zelf om naar professionele espresso bar. Wij zijn gepassioneerd koffieliefhebbers en schenken diverse op espresso gebaseerde koffie varianten op elke locatie in Nederland. Daarnaast uiteraard voor de thee liefhebber minimaal 6 smaken verse thee. Kom gerust naar de rode Citroën “ribbelbus” op het terrein een lekker bakkie koffie, espresso, cappuccino of thee halen 

Tot straks! 

Karin en Michiel 

Landgoed de Houberg 

Versgebakken hamburgers van biologisch vlees van eigen runderen 

Wij zijn Arjan en Martine, de boeren van de Houberg. We werken samen met de natuur. Onze bodem, gewassen en dieren beschouwen we niet als afzonderlijke elementen, maar als één ecosysteem dat het sterkst is als het kan samenwerken. 

Wij zijn een biologische, regeneratieve boerderij waar we Lakenvelder -en Wagyu runderen, Mangalica varkens en kippen in het weiland houden voor de verkoop van vlees. 

Onze dieren lopen in familiekoppels bijna het hele jaar buiten. Kalfjes en biggen blijven bij hun moeder. 

Bovekerk 
Diverse luxe belegde broodjes  

Firma W. Bovekerk is een bedrijf dat van alle markten thuis is. Van evenementenverzorging, partyservice, catering tot verhuur van tenten, toiletten, koelingen, bouwhekken etc. Ons bedrijfbestaat al meer dan 55 jaar en heeft dus in de loop der jaren veel ervaring opgedaan om van uw evenement een grandioos succes te maken. Wij beschikken over moderne verkoop wagens, kramen, tap wagens en prachtige foodtrucks. Voor patat frites en snacks en diverse broodjes zoals: hamburger, braadworst, beenham, saté, pulled pork, kip champignon en vegetarisch. 

IJs van Tony 

Crêpes, smoothies en vers fruit  

De Frietosoof  

Vers gesneden biologische friet en vegetarische broodjes kroket 

Ik smelt voor jou  

IJs van alleen natuurlijke ingredriënten  

De Pofkont 

Poffertjes van de dierenarts  

De Soepkeetel 

soepjes in alle soorten en maten