Faculteit Diergeneeskunde

Faculteit Diergeneeskunde

Het Diergeneeskunde Outdoor Event (DOE) zal plaatsvinden op het terrein van de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Aan de grens van Utrecht bevindt men zich hier in een groene omgeving tussen Utrecht, Zeist en Bunnik. De ideale plek voor het DOE dus!

De faculteit diergeneeskunde is de enige plek in Nederland waar dierenartsen worden opgeleid. Onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg gaan hier hand in hand. Op de faculteit is het grootste academische dierenziekenhuis van Europa te vinden. Alle erkende specialisatierichtingen zijn hier aanwezig, waardoor er met een heel brede blik naar het dier gekeken kan worden. Daarnaast vindt er onderzoek plaats naar de gezondheid, ziektes en welzijn bij dieren. Echter niet alleen dieren staan onder de aandacht bij het onderzoek op de faculteit diergeneeskunde, ook de volksgezondheid en de omgeving worden meegenomen.

Docenten, dierenartsen, onderzoekers en studenten werken hier samen voor de gezondheid van alle dieren. Het DOE onderhoudt nauwe banden met de faculteit en hoopt dat u op het DOE de diergeneeskunde en de faculteit wat beter komt leren kennen!

Website Faculteit Diergeneeskunde

Website Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren

Website Universiteitkliniek voor Paard

© Universiteit Utrecht / Faculteit Diergeneeskunde
© Universiteit Utrecht / Faculteit Diergeneeskunde