Sponsoring

Het Evenement

Tijdens het evenement hebben wij op het terrein en via onze social media kanalen vele mogelijkheden tot het promoten van uw product of bedrijf. Kijk hieronder wat wij te bieden hebben of download de sponsorflyer, waarin de verschillende optie nogmaals genoemd worden.

Wilt u een pakket op maat of heeft u zelfs ideeën over de invulling van een samenwerking? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek, via doe@uu.nl!

Onze mogelijkheden

Vlaggen / banners

Zichtbaarheid op het terrein van het Diergeneeskunde Outdoor Event is een mooie manier om naamsbekendheid onder de bezoekers van de dag te generen. Het is mogelijk om vlaggen en banners bij de verschillende pleinen neer te zetten.

Advertentie in programmaboekje

In het programmaboekje staat een overzicht van de verschillende activiteiten die er te doen zijn op het evenement. Daarnaast wijden wij pagina’s aan onze partners.

Gesponsorde Facebookposts

Met gesponsorde Facebook-posts voorafgaand aan het evenement kunt u onze doelgroep vooraf al enthousiasmeren over uw bedrijf of product, die zij vervolgens nogmaals op het evenement zien langskomen. Dubbele en zeer effectieve promotie dus!

Verwijzing met kliklink op onze website

Op onze website komen onze bezoekers om een goed beeld te krijgen van het evenement. Hier vinden zij uitgebreide informatie over de verschillende activiteiten op het evenement. Een speciale pagina gewijd aan onze partners zal ook het oog van de bezoekers niet ontgaan.

Logo op flyers/poster

Door middel van posters en flyers verspreiden op kinderboerderijen, maneges en dierenspeciaalzaken bereiken wij een groot deel van onze doelgroep. Uw logo kan hierop komen te staan!

Adoptie lezing / demonstratie / workshop

Het programma van het Diergeneeskunde Outdoor Event zal gevuld worden met verschillende demonstraties, workshops en lezingen over alles op het gebied van het dier en de diergeneeskunde. Het is mogelijk om uw bedrijf te verbinden aan één van deze activiteiten. Samen kunnen wij op zoek gaan naar een activiteit die het beste bij uw bedrijf en uw doelgroep aansluit.