Sponsoring

Het Evenement

Tijdens en vooraf aan het evenement hebben wij op het terrein en via onze social media kanalen vele mogelijkheden tot het promoten van uw product of bedrijf. Kijk hieronder wat wij te bieden hebben of bekijk de sponsorbrochure, waarin de verschillende opties nogmaals genoemd worden.

Wilt u een pakket op maat of heeft u zelfs ideeën over de invulling van een samenwerking? Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek, via doe@uu.nl!

Onze mogelijkheden

Logo op flyers/poster

Door middel van posters en flyers verspreiden op kinderboerderijen, maneges en dierenspeciaalzaken bereiken wij een groot deel van onze doelgroep. Uw logo kan hierop komen te staan!

Verwijzing met kliklink op onze website

Op onze website komen onze bezoekers om een goed beeld te krijgen van het evenement. Hier vinden zij uitgebreide informatie over de verschillende activiteiten op het evenement. Een speciale pagina gewijd aan onze partners zal ook het oog van de bezoekers niet ontgaan.

Gesponsorde Facebookposts

Met gesponsorde Facebook-posts voorafgaand aan het evenement kunt u onze doelgroep vooraf al enthousiasmeren over uw bedrijf of product, die zij vervolgens nogmaals op het evenement zien langskomen. Dubbele en zeer effectieve promotie dus!

Adoptie lezing/demonstratie/workshop

Het programma van het Diergeneeskunde Outdoor Event zal gevuld worden met verschillende demonstraties, workshops en lezingen over alles op het gebied van het dier en de diergeneeskunde. Het is mogelijk om uw bedrijf te verbinden aan één van deze activiteiten. Samen kunnen wij op zoek gaan naar een activiteit die het beste bij uw bedrijf en uw doelgroep aansluit.

Vlaggen / banners

Zichtbaarheid op het terrein van het Diergeneeskunde Outdoor Event is een mooie manier om naamsbekendheid onder de bezoekers van de dag te generen. Het is mogelijk om vlaggen en banners bij de verschillende pleinen neer te zetten.

Advertentie op programma

Op het programma staat een overzicht van de verschillende activiteiten die aanwezig zijn op het evenement. Achterop het programma is ruimte om uw bedrijf te promoten!