NKFD honden wandeling

Het NKFD is een CBF erkend goed doel. De stichting is in 2002 opgericht door dierenarts- oncoloog Johan de Vos. De Stichting “Nederlands Kanker Fonds voor Dieren” (NKFD) wil het maximale doen om kanker bij dieren de baas te worden. Samen met dierenartsen, wetenschappers, collectanten, donateurs, bedrijven en een toenemend aantal vrijwilligers werken we sinds de oprichting aan het terugdringen van kanker bij dieren door onderzoek, snellere opsporing en adequate behandeling. Daarnaast streven wij naar het bereiken van een betere kwaliteit van leven voor dieren met kanker. 

 

Op zaterdag 13 mei organiseert het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD) in samenwerking met Diergeneeskunde Outdoor Event de jaarlijkse hondenwandeling ‘Hart voor Kanker’. Dit jaar vindt de zesde editie van de wandeling plaats. Deze wandeling staat in het teken van de strijd tegen kanker bij dieren.  

De start van de wandeling is bij de stand van het NKFD op het evenemententerrein van het Diergeneeskunde Outdoor Event. De route die de deelnemers lopen is ongeveer 5 kilometer lang, het is een ontspannende wandeling met afwisselend bosgebied en een meer. De route kan gelopen worden tussen 11:00 en 14:00. Inschrijven kan via de link hieronder, maar het is ook mogelijk om uzelf en uw hond ter plaatse in te schrijven.  

Meer informatie over de hondenwandeling en direct inschrijven via www.nkfd.nl/hondenwandeling