Programma

Workshops

Er is nog niets bekend over de workshops.

Lezingen

Er is nog niets bekend over de lezingen.

Rondleidingen

Rondleiding Klinieken

Benieuwd hoe de klinieken van de opleiding Diergeneeskunde eruit zien en welke onderzoeken en ingrepen er allemaal verricht kunnen worden? Laat je rondleiden door één van de studenten!

Rondleiding Tolakker (boerderij)

De Tolakker is een unieke boerderij op de Faculteit Diergeneeskunde. Je vindt er onder andere een biologische melkveehouderij, maar we hebben ook varkens en schapen. Onder toeziend oog van studenten en docenten wordt hier echt vakwerk geleverd en onze koeien doen geregeld – met succes! – mee aan wedstrijden. De Tolakker is belangrijk voor het onderwijs en het onderzoek bij Diergeneeskunde. Wil je zien hoe onze unieke boerderij eruit ziet? Neem een kijkje achter de schermen op deze unieke boerderij!

Country fair

Naast de vele activiteiten die georganiseerd worden, zal er op het Diergeneeskunde Outdoor Event ook ruimte zijn voor bedrijven en lokale ondernemers om hun verschillende producten onder de mensen te brengen. De bezoekers van het DOE kunnen zich vermaken door langs de verschillende stands te struinen, waar verschillende producten te zien zullen zijn. Van wollen truien tot aan zoetige hapjes en van hondenspeeltjes tot aan een goede snack; aan alles zal gedacht zijn. Foodtrucks zullen het terrein sieren en live muziek zal te horen zijn op de achtergrond.

Wilt u zelf met uw foodtruck, bedrijf of streekproducten op ons evenement staan en dierenliefhebbers, studenten, dierenartsen en andere bezoekers enthousiasmeren over uw product? Neem dan vooral contact met ons op door een mailtje te sturen naar doe@uu.nl, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken!

Foodtrucks

De Pofkont Poffertjes
Poffertjes

De Soepketel
Soep en diverse vleesproducten

IJs van Tony 
Crêpes, fruit en smoothies

Bikken uit de Box 
Pasta, antipasta, borrelplank

Mini-marathon

Een spectaculaire strijd waar enkel- of meerspannen verschillende hindernissen nemen. Voor zowel kenners als leken is dit een onderdeel waar je even blijft staan kijken. De mini-marathon bestaat uit een drietal hindernissen, waarbij het aan de deelnemers is om hier zo snel mogelijk en foutloos doorheen te manoeuvreren. Daarnaast krijgen deelnemers ook de mogelijkheid om in de onderdelen vaardigheid en dressuur hun kunsten te laten zien.

Klik hieronder om je in te schrijven voor de mini-marathon!